Till innehåll på sidan

Tack till alla som besökte det digitala öppna huset! Chatt och livesändningar är nu stängda, men du kan fortfarande se videoklipp och information om skolan.

 

 

 

SSIS är en gymnasieskola i Kista, ett av världens ledande IT-områden. Välkommen till en gymnasieskola med närhet till spännande samarbetspartners.

Är du teknikintresserad? Teknikprogrammet på Stockholm Science and Innovation School erbjuder inriktningarna

  • informations- och medieteknik och
  • teknikvetenskap. 

Vi erbjuder dig ett väl utformat tekniskt och pedagogiskt stöd i vardagen då vi är en av Stockholms stads främsta skolor inom IT-pedagogik.  Vi har ett välkänt samarbete mellan skola, näringsliv och universitet.

Utvecklat samarbete med partners i branschen

Tillsammans med våra partners erbjuder vi dig en mängd olika studiebesök, föreläsningar, workshops och projekt. Du får insyn i den otroliga bredd av yrken som finns inom teknik- och IT-branschen. Utbildningen är utformad i samråd med våra partners för att förse dig med de kompetenser som behövs för ett studie- och yrkesliv inom en global och föränderlig bransch.

IBMs logotyp
Ericssons logotyp
TATA Consultancy Services logotyp
Intels logotyp
Microsofts logotyp
KTHs logotyp
Stockholms universitets logotyp
Futuregames logotyp
Duggas logotyp

Nyheter

Start test

Öppet hus

SSIS bjuder in till två digitala öppna hus

  • lördag den 24 april kl 12-15 och
  • torsdag den 6 maj kl 17-20.

Du kommer att kunna besöka liveströmmar från delar av våra lokaler och chatta med elever och personal. Det öppna huset kommer att ske på skolans hemsida, direkt på startsidan. Ingen föranmälan krävs.

Läs mer på sidan Öppet hus

Information

Start test

Livet på SSIS

Start test

Sociala medier

Instagram YouTube Facebook Twitter LinkedIn

Instagram

Ingress: 
SSIS är en gymnasieskola i Kista, ett av världens ledande IT-områden. Välkommen till en gymnasieskola med närhet till spännande samarbetspartners.