Till innehåll på sidan

Skolstart Åk1 2020

Under den 18-19 augusti 2020 har vi två introduktionsdagar då vi är i skolan från 9.00 till ca. 15.00.

Skolstarten är alltid spännande med nya ansikten och miljöer. Vi lägger mycket tid på att lära känna skolan och alla nya skolkamrater. Vi äter gemensam lunch i husets restaurang Eatery. Under första skoldagen kommer vi att dela ut SL-kort, nyckeltag, skåp och en bunt papper som du tar med hem för påskrift. Där finns bla datoravtalet som du lämnar åter ifyllt när du kvitterar ut din dator.

Första uppropet är tisdag 18 augusti kl. 9.00. Det är mycket viktigt att du deltar i detta eller meddelar om du blir försenad eller får förhinder, annars riskerar du att förlora din studieplats. SSIS har ett högt söktryck och vill att så många som möjligt ska få sina val tillgodosedda.

Om du har några funderingar eller frågor inför skolstart så hör av dig till oss.
Vi alla på SSIS ser väldigt mycket fram emot att träffa dig, vår nya ”SSIS:are”.

OBS! Under rådande omständigheter kan denna planering komma att ändras utefter rekommendationer och krav från myndgheter och Stockholms stad. SSIS följer detta noggrant och ser samtidigt till att skolan fortlöper samt att våra nya elever får ett så bra och tryggt mottagande som möjligt. Här hittar du information som gäller Covid-19

Dela: