Frånvaroanmälan

Telefonnummer för anmälan av frånvaro:

0515-777021

Skolan är ansluten till frånvarosystemet Skola24 och har en telefonitjänst för sjukanmälan, Telefon24. Telfonitjänsten används tillsammans med en knapptelefon. Frånvaroanmälan registreras med elevens personnummer som knappas in med 10 siffror (ååmmddxxxx).

OBS! Elevens personnummer måste vara korrekt registrerade för att frånvaro anmälan ska kunna registreras.

Frånvaroanmälan kan bara göras för en hel dag i taget. Om man ringer efter kl. 12 kommer frånvaron att registreras först för följande dag. Anmälan måste göras varje dag. Frånvaro för del av dag anmäls till skolans expedition.

Det går när som helst under samtalet att avbryta frånvaroanmälan. När registreringen är klar kommer en bekräftelse. Lägger man på luren innan kommer anmälan att avbrytas.

Använda Skola24 Appen (Android eller IOS)

För att får skola24 Appen (Android och IOS) att fungera måste man första ha aktiverat sin användare och därefter skapat sina inloggningsuppgifter (det görs via det e-post ni får från skola24, OBS kolla skräpposten ;-) Sedan kan man logga in på Appen men viktigt se till att man väljer stockholmgymnasium.skola24.se. (Det väljer man bara första gången sedan så blir det förval vid varje inloggning.)

Ledighetsansökan

Ansöka om ledighet görs via Ledighetsansökan

Dela: